SANATLA HAYATI YAKALA (E-TWİNNİNG PROJESİ)

Okul Müdürümüz Mustafa ÇOLAK'ın yürütücülüğünü yaptığı, 1-C Sınıfı Öğretmeni Öznur PARLAZ ve 1-D Sınıf Öğretmeni Hesna ÖZDEMİR'in katılımcıları olduğu "SANATLA HAYATI YAKALA" e-Twinning Projesi okulumuzda başlamış ve devam etmektedir.

Proje hakkında

Öğrencilerimiz çevresindeki yaşam döngüsünü gözlemleyerek etrafında gördüğü hayata dair ne varsa bunlardan yola çıkarak özgün iki ya da üç boyutlu tasarımlar yapmak.El becerilerinin yanında akademik, fiziksel ve ruhsal gelişimin desteklenerek çoklu gelişimi sağlayabilmek. Kendisinin yanı sıra çevresindeki yeteneklerin farkına vararak onların gelişimine katkı sağlamak ve desteklemek.

By observing the life cycle around them, our students make original two- or three-dimensional designs based on what they see around them. To be able to provide multiple development by supporting academic, physical and spiritual development as well as manual skills. To contribute to and support their development by recognizing the talents around them as well as themselves.