Okulumuz Hakkında

Halit Derviş İbrahim İlkokulu
İslambey Mahallesi Hazreti Halit Bulvarı Bloklar içi No16 EYÜP/İSTANBUL
0212 581 49 63
0212 614 22 82
https://halitdervisio.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Milli kültürümüz ile donanmış,başarıda sınır tanımayan,insani,ahlak,çağdaş,Demokratik değerlere sahip çizgi üstü MODEL BİR OKUL olmak

MİSYON

Öğrencilerimizi okul öncesinden başlayarak çağdaş bir eğitim vermek için Türk toplumunun milli ve manevi değerlerini,ahlakını önemseyen insanları yetyiştirmek için, çevremizide eğitmek için,severek gelinebilecek temiz sağlıklı ve sağlığa uygun okul ortamı hazırlamak için geleceğimize kaliteli insan yetiştirmek dünya uluslarıyla yarışacakkendisine,ailesine,toplumuna ve ülkesine yararlı olabilecek öğrenciler yetiştirmek için KENDİSİ İLE YARIŞAN BİR OKUL OLMAKTIR.

BAŞARILAR

Okulumuz birçok alanda önemli başarılara imza atmış bir okuldur.TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ çalışmalarında , ÇEVRE YARIŞMALARINDA önemli dereceler elde etmiştir. Ayrıca BEYAZ BAYRAK ödülü ve beratı almıştır ve bunu sürdürmektedir.Eğitim Öğretimdeki başarılı çalışmalrı ile İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNCE BAŞARI BELGESİ ile ödüllendirilmiştir.Okulumuz Bilgi Başarı, Kültürel ve Sportif alanlarda çeşitli yarışmalara katılmış ve başarı belgeleri ile ödüllendirilmiştir. Okulumuz bölgesinin lider okulu olma yönünde emin adımlarla ilerlemektedir.
Öğretmen :29
Öğrenci :616
Derslik :19
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :214
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tekli

Öğretim Şekli

Tekli

Ders Başlama ve Bitiş

09.00-14.30

YABANCIDIL

Isınma Şekli

DOĞALGAZ-KALORİFER

Servis Bilgisi

Bağlantı

Fatih Projesi Fiber İnternet

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İLÇE MERKEZİ

Yerleşim Yeri Bilgisi

OKULUMUZ HALİÇ KIYISINDA EYÜP İLÇESİNİN İSLAMBEY MAHALLESİ HAZRETİ HALİT BULVARI BLOKLAR İÇİ NO:16 EYÜP-İSTANBUL

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları